wo 27 januari 2021
07-10-2020 t/m 27-01-2021

Duits 4

 UITGESTELD.

Deze cursus is geschikt voor gevorderden en voor hen die hun kennis in een rustig tempo van voren af aan willen opfrissen. Prima geschikt voor diegenen die meerdere jaren Duits elders hebben gehad.

Je krijgt een basiswoordenschat en raakt vertrouwd met een aantal aspecten van de Duitse grammatica. De nadruk ligt op alledaags taalgebruik. 
We besteden aandacht aan het spreken (juiste uitspraak en intonatie), luisteren, schrijven en lezen. 

Een taal leren vraagt om de nodige inzet en inspanning, het is de bedoeling dat je thuis enige tijd besteedt aan huiswerk. 


Mariusz Arendt studeerde Duits aan de Adam Mickiewicz Universiteit in Poznań, Polen.In Nederland kreeg hij in 2009 de eerstegraads bevoegdheid leraar Duits voor het voortgezet onderwijs. Sinds 2009 doceert hij Duits, Pools en NT2 op diverse scholen en taalinstituten.

Bij deze cursus wordt gebruik gemaakt van het tekst-/oefenboek ‘Themen 2 aktuell’ (Lektion 1-5), (ISBN 9783191816919). De cursist dient dit boek zelf aan te schaffen. Dat kan via www.bol.com of www.studystore.nl. De cursus gaat van start bij voldoende inschrijvingen. Het is raadzaam te wachten met het bestellen van de cursusboeken totdat u van CultuurSpoor de bevestiging heeft ontvangen dat de cursus zeker doorgaat!

Prijs:

€ 135,00