ma 19 april 2021
28-09-2020 t/m 10-05-2021

Spaans 1e jaar - NIEUW

 UITGESTELD

Of je nou denkt aan een zonvakantie of aan een stedentrip: Spanje is een heerlijk vakantieland! Een verblijf in Spanje wordt nóg plezieriger als u zich daar verstaanbaar kunt maken. Daarom is de beginnerscursus Spaans een goed idee. 

De cursisten krijgen wekelijks huiswerk op: iets om te leren en iets om te maken.


 

Praktische info

Docente: Astrid Verhoeven

Mijn naam is Astrid Verhoeven voor mij is Spanje al vanaf jongs af aan een onbegrensde ontdekkingstocht naar taal, sfeer, historie en culturele activiteiten en ik ben dan ook regelmatig op het Iberisch Schiereiland te vinden voor vakantie of een cursus. Daar ik het erg leuk vind om die ervaringen te delen, heb ik de opleiding tot docente Spaans gedaan en geef ik ook al jaren met veel enthousiasme op verschillende niveaus les in de Spaanse taal en cultuur, zowel aan jongeren op het VO als aan volwassenen in diverse settingen.

Een taal leren is meer dan grammatica en vocabulaire, daarom zijn mijn lessen afwisselend en het doel van de cursisten is medebepalend  voor de lesstof. Alle vaardigheden komen aan bod en bovendien laat ik je kennis maken met de specifieke kenmerken van Spanje en Zuid Amerikaanse landen zodat je het zelf kunt ervaren.

Bij deze cursus wordt gebruik gemaakt van een lesmethode Aula Internacional 1 tekst en werkboek nueva edicion isbn 9789463250009. Wij raden u aan te wachten met het bestellen van cursusboeken tot u van CultuurSpoor bericht ontvangen heeft dat de cursus definitief doorgaat.

Prijs:

€ 275,00